Ravintola Paviljonki

Opetusravintola Paviljonki on Savonlinnan ammatti- ja aikuisopiston matkailu- ravitsemis- ja talousalan opiskelijoiden työssäoppimispaikka. Opetusravintola Paviljonki tarjoaa asiakkaiden tarpeiden mukaan kokattuja laadukkaita ravintola- ja kokouspalveluja. Palvelun lähtökohtana on tyytyväinen asiakas, joka saa tarkoituksiinsa mahdollisimman hyvin sopivan palvelukokonaisuuden.

Toiminta perustuu jatkuvaan kehittämiseen ja työelämän trendien ennakoimiseen. Opetusravintolan keittiössä innovatiivisuus on arkipäivää, ruoka valmistetaan valikoiduista raaka-aineista, tuoreista raaka-aineista alusta loppuun asti itse, tämä on makuelämystemme salaisuus. Toiminnallisesti pääpaino on lounas-, kokous- ja tilaustarjoilulla, mutta merkittävänä palvelumuotona on myös ruokatuotteiden ulkotilaus- ja cateringtoiminta. Kokouspalvelut painottuvat arkipäiviin ja viikonloppuihin tilaustarjoilut.

Opetuksen merkitys toiminnassamme:

Opetusravintolan toiminnan tarkoituksena on tukea opiskelijoiden ammatillista kasvua ja parantaa opiskelijoiden työelämävalmiuksia käytännön työtehtävien myötä. Opetusravintolan nykyaikainen ja muuntautumiskykyinen toimintaympäristö sekä ammattitaitoinen ohjaavahenkilökunta opiskelijan tukena mahdollistavat laadullisen oppimistavoitteiden mukaisen oppimisen toteutumisen. Opetusravintolassa opiskelijat opettelevat toimimaan asiakaslähtöisesti, kannattavasti ja tuloksellisesti huolehtien tuotteiden laatuvaatimuksista, turvallisuudesta, terveellisyydestä ja esteettisyydestä asiakaspalvelun, ruuanvalmistuksen ja tarjoilun työtehtävissä. Ruokalistat ja palvelut on suunniteltu opiskelijoiden oppimistavoitteet huomioiden. Opetusravintolassa toteutuu myös opiskelijoiden mahdollisuus itse suunnitella ja toteuttaa palvelukokonaisuuksia aidossa työympäristössä, tämä näkyy ravintolan asiakkaille mm. erilaisten teemojen muodossa.