Pääsali

Avara ravintolasalimme muuntautuu moneksi ja palvelee suurempaakin joukkoa kerralla. Pääsalistamme löydät myös viihtyisän baarin, ja salimme terassilta avautuvat silmiä hivelevät näkymät Haapavedelle.

Asiakaspaikkoja: 144

Tilaan voidaan yhdistää myös Luotsi- ja Serviisikabinetit, jolloin asiakaspaikkoja jopa 224!

Myötätuuli - Auditorio

Modernilla kokoustekniikalla varustettu auditoriomme on erinomainen paikka luentoihin, koulutuksiin ja kokoontumisiin.

Kokousvarustus: valkokangas 3 x 6m, fläppitaulu, mikrofonit, dataprojektori (videotykki), pc-tietokone, dvd-soitin, dokumenttikamera sekä induktiosilmukka.
Asiakaspaikkoja: 150

Purseri – Kabinetti

Purseri on loistava tila kokoontua yhteen silloin, kun ei kaivata aivan auditorion suuruusluokkaa, mutta ei haluta tinkiä kokoustilan tasokkuudesta.

Kokousvarustus:, valkokangas, valkotaulu, dataprojektori (videotykki), fläppitaulu, TV-video, piirtoheitin ja diaprojektori.
Asiakaspaikkoja: 48

Luotsi – Kabinetti

Ravintolasalin kyljessä sijaitseva Luotsi on oma erillinen yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin soveltuva tilansa, joka voidaan yhdistää kätevästi ravintolasaliin. Saatavilla on täydellinen ja nykyaikainen kokousvarustus.

Asiakaspaikat: 32

Sauna - Kabinetti Tervahöyry

Pienimuotoisemmat palaverit on mukava käydä läpi leppoisten löylyjen ja takkatulen lämmön saattelemana. Tervahöyryn tiloissa viihdytte taatusti.

Asiakaspaikkoja: 10

Serviisi – Kabinetti

Serviisi on Luotsin ohella toinen pienempi kabinettimme, joka soveltuu mainiosti yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin. Saatavilla on täydellinen ja nykyaikainen kokousvarustus. Vuokrausaika rajallinen.

Asiakaspaikat: 32