Opetusravintola Paviljongissa

Järvikalaviikko: 18.1.-22.1.2021


Ma klo. 11.00-13.00.
Ti-Pe klo. 11.00-14.00

JÄRVIKALAVIIKON RUOKALISTA: ma 18.1.- pe 22.1.2021.

Hinta 12,90 €/hlö.


Maanantai

Alkuruokapöytä

Keitto:

Lohikeittoa

 

Pääruoka:

Pannuahventa, piparjuurikastiketta, kermaperunaa, savuporkkanoita

 

Jälkiruoka:

Omenakiisseliä, vanilja-kanelivaahtoa


Tiistai

Alkuruokapöytä

Keitto:

Bataattikeittoa

 

Pääruoka:

Savustettu siikaa, paahdettuja juureksia, perunasosetta, valkoviinikastiketta

 

Jälkiruoka:

Passionhedelmä pannacotta

 

Keskiviikko

Alkuruokapöytä

Keitto:

Lehtikaalikeittoa

 

Pääruoka:

Tiristettyä haukea ja muikkua Saimaalta

punajuuripaistosta, suppilovahveroita, majoneesia huttulan munista, puolukkakastiketta

 

Jälkiruoka:

Marjakukkoa, omatekoista jäätelöä

 

Torstai

Alkuruokapöytä

 

Keitto:

Juuressosekeittoa

 

Pääruoka:

Muhennettua madetta, duchesseperunaa, bataattipyrettä & parsaa

 

Jälkiruoka:

Savonlinnan pannukakkua, vadelmahilloa, kermavaahtoa

 

Perjantai

Alkuruokapöytä

 

Keitto:

Madekeittoa

 

Pääruoka:

Särkipizzaa

 

Jälkiruoka:

Paistettua juustokakkua, sitrushedelmäsalaattia

Hinta 12,90 €/hlö.
Tervetuloa herkuttelemaan!
(***muutokset mahdollisia saatavuuden mukaan)


Asiakkaidemme turvallisuus on meille tärkeää, joten tee pöytävarauksesti ennakkoon. Asiakaspaikkoja rajoitetusti, jotta voimme taata turvavälit.

Pöytävaraukset:
puh. 044-5506303
ravintola.paviljonki@samiedu.fi